вторник, 21 декември 2010 г.

Салата с кус-кус и царевица

Продукти:
300 гр кус-кус
1 консерва царевица
5 твърдо сварени яйца
1 опаковка майонеза
1/2 кофичка кисело мляко
сол, черен пипер, няколко капки лимонов сок
настърган кашкавал за поръсване
Кус-кусът се сварява според указанието на опаковката, отцежда се и се изплаква със студена вода. Към него се добавя отцедената царевица, 4 нарязани на кубчета твърдо сварени яйца, майонезата и киселото мляко. Овкусява се с подправките и се обърква добре.
Гарнира се с настърган кашкавал и резенчета яйце.

Източник: Аелис_Форум БГ-Мамма

Няма коментари:

Публикуване на коментар