четвъртък, 6 юли 2017 г.
Печени пресни билкови картофки
Продукти:
пресни картофи
зехтин/олио
сол
червен пипер
черен пипер
розмарин
мащерка
чубрица
Измийте много добре картофите, най-добре с четка. Подсушете ги. По-малките оставете цели, големите нарежете на едро. Поставете ги в дълбока купа и овкусете с подправките, добавете 2-3 с.л. зехтин или олио и разбъркайте добре. Изсипете в тава, покрита с хартия за печене на един ред.
Сложете в предварително загрята на 180 градуса фурна и изпечете до образуването на златиста хрупкава коричка. Сервирайте като гарнитура или мезе за бира.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Семпли и вкусни. Любими самостоятелно, като гарнитура, всякак. Обичам картофки :)
ОтговорИзтриване