За мен

Казвам се Мариета. Имам чудесно семейство - съпруг и две прекрасни момчета, които обожавам.
Готвенето е моята страст. Една от няколко. Другата, която заема все по-голямо място в живота ми, е пътешествията - за тях можете да прочетете в страничката, която съм им посветила. Общото между двете е фотографията.
Моят свят е запълнен с професията ми, грижите за децата и дома, книгите, цветята, бродерията и още много неща, които обичам да творя с ръцете си.
Няма да се уморя да се боря с вятърните мелници на грозното, лошото, подлото и пошлото, на човешката злоба, лицемерие и бездуховност. Така възпитавам и моите деца, така се мъча да възпитам и учениците си.
Не робувам на предразсъдъци и чуждо мнение. В живота си дотук съм преживяла много и то ми дава право да гледам напред в бъдещето с гордо вдигната глава и мечти, които нямат граници.
Всичките ми сетива са отворени за красотата - мога да я видя навсякъде, мога да я почувствам с всяка фибра на тялото си. Обожавам морето и планината, мога с часове да съзерцавам изгрева или залеза, да слушам песента на птиците и да вдишвам аромата на пролетния дъжд.
Това съм аз.
Добре дошли в моя мъничък свят!

За контакти: marieta_paneva@abv.bg