вторник, 29 март 2011 г.

Пъстърва с лук и бадеми

Продукти:
по 1 прясна пъстърва на порция

червен лук
лимон
филирани бадеми
магданоз
краве масло
сол, черен и бял пипер





          Измийте пъстървата и я осолете. В коремната кухина на всяка риба поставете нарязан на едри полумесеци червен лук, резенчета лимон, стръкчета магданоз и филирани бадеми. Подправете с двата вида пипер. Завийте стегнато всяка пъстърва в алуминиево фолио и печете 25 мин в умерена фурна, като последните 5 мин разтворите фолиото, за да се зачерви леко отгоре.





1 коментар:

  1. Мариета,как ми се хапва рибка,като гледам твоята!Много добре изглежда!

    ОтговорИзтриване