събота, 18 юни 2011 г.

Торта "Розова феерия"

          Какво ли чувства една майка, когато не е на 18-ия рожден ден на дъщеря си? Ще ми се никога да не узная. Затова веднага приех молбата на една моя позната да направя тортата за този толкова важен ден в живота на Вики. Майка й заминавеш в Англия и искаше да е сигурна, че в този ден тя ще има най-красивата торта.
         На срещата видях едно толкова нежно и очарователно момиче, че ми се искаше тортата за нея да е такава - нежна, очарователна, феерична.
         Вики избра весел дизайн с цветя и кръгчета, а молбата и беше да е розова и да включа и сърчица в композицията.
         Е, надявам се мама поне на снимките да хареса тортата за своето порастнало момиче. А тя мисля, че се получи точно такава, каквато желаех:


И във варианта със сърчица:4 коментара:

 1. Мариета,
  Прекрасни са и тарталетите с череши и това розово бижу, което си направила! Тази торта е едновременно нежна и жизнерадостна, предполагам рожденичката е останала очарована. Много тъжно ми стана, че майката не може да присъства на 18-я рожден ден, но надявам се, че поне малка утеха е този красив израз на обич, който е избрала да направи за дъщеря си чрез теб.
  Сърдечен поздрав!

  ОтговорИзтриване
 2. Е наистина е прекрасна. Хем е за 18г. хем и да не забравя че си е момичето на мама. Много ми хареса дизайна поздравления :):):)

  ОтговорИзтриване
 3. Мариетка,последните дни не мога да намеря време да пообиколя блоговете,но се отбивам специално да те поздравя за прекрасната торта/отново/!
  Точно както си я описала ти самата-нежна,феерична!
  Страхотен майстор си!

  Поздрави от мен,мила!

  ОтговорИзтриване
 4. Лети, Хриси, Еликсир, благодаря ви за ласкавите оценки!
  Радвам им се, защото те са моят коректив.
  Хубави дни, момичета!

  ОтговорИзтриване