Продукти:
500 г пилешки филенца
1 консерва нарязан зелен фасул
2 скилидки чесън
30 г краве масло
1 с.л. нарязан пресен копър
сол, черен пипер,Терияки сос Кикоман
Загрейте грил тигана, поръсете го с няколко капки олио и изпечете филенцата за кратко от двете страни. Посолете и поръсете с прясно смлян черен пипер.
В тиган разтопете маслото и добавете нарязаните наситно скилидки чесън. Разбъркайте енергично и добавете отцедения зелен фасул. Разбърквайте, докато течността се изпари. Дръпнете от огъня и добавете нарязания копър.
Сервирайте филенцата, поляти с Терияки сос, и гарнитура от чесновия фасул.
Леко и вкусно ястие!
ОтговорИзтриванеУспешна нова седмица1 Мариетка!
Перфектна бърза вечеря с чудесни продукти!Поздрави с пожелание за хубава седмица,Ети!
ОтговорИзтриване