четвъртък, 14 февруари 2019 г.
Торта с вафлени кори и дулсе де лече крем
Продукти:
1 опаковка валени кори /6 - 8 броя/
1 консерва дулсе де лече
200 мл неподсладена сметана
80 г краве масло
За шоколадови ганаш
50 мл сметана
100 г натурален шоколад
Разбийте до пухкав крем консервата дулсе де лече, сметаната и маслото. Сглобете тортата, като редувате вафлена кора с крем. Отгоре завършете с тънък слой крем.
Пригответе шоколадовия ганаш като загреете сметаната и начупения шоколад. Излейте върху тортата. Декорирайте по желание.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Чудесно предложение и лесно :)
ОтговорИзтриване