tag:blogger.com,1999:blog-6238071979543500861.post1766630551854892670..comments2023-05-04T11:23:59.667+03:00Comments on Когато готвенето стане страст: Козуначени коминчета/Kurtos kalacs и магията на ТрансфъгърашанМариетаhttp://www.blogger.com/profile/04473803565667013455noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6238071979543500861.post-24927553012441336572018-09-06T01:11:32.593+03:002018-09-06T01:11:32.593+03:00Този коментар бе премахнат от автора.Greg Prosmushkinhttps://www.blogger.com/profile/06469085569109130005noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6238071979543500861.post-78498213344955437262018-09-05T16:00:27.364+03:002018-09-05T16:00:27.364+03:00Комичнетата в Чехия ядох с течен шоколад и сладоле...Комичнетата в Чехия ядох с течен шоколад и сладолед. Калорична бомба, но пък много вкусно!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08452530298107652926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6238071979543500861.post-31014513186875799062018-08-20T21:11:56.215+03:002018-08-20T21:11:56.215+03:00Много живописно, Мариетка, не бях чувала за това м...Много живописно, Мариетка, не бях чувала за това място!<br />А коминчетата е спорно унгарска ли, турска ли, чешка ли, че сега и румънска рецепта е.<br />Записвам си рецептата, защото много ги обичам.<br />Благодаря за идеята какво да ползвам за цилиндър, не се бях сетила, а тормозя мъжо да ми сътвори нещо подобно от неръждавейка:)), а той само обещава:)veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.com